שניצל אפוי בנינגה
דגשים:
- ניתן להכין שניצלים במספר סגנונות השונים זה מזה בתבלון ובכמות השמן.
- ניתן לרסס בשמן מעל את השניצלים או/ו להוסיף בנוסף מיונז ביתי/רגיל/ מופחת שומן כראות עינכם.
- ניתן לצפות את השניצלים בפירורי לחם רגילים אבל רצוי בפירורי פנקו.
- ניתן לתבל עם חרדל /קטשופ/כמון/פפריקה/פלפל שחור כראות עינכם.
חומרים:
- 12 יחידות פילה עוף- הנתח הטעים והעסיסי ביותר ולכן השמן החסר פחות יורגש.
- 2 ביצים
- כף מיונז(לא חובה) או תרסיס על השניצל עצמו
- כפית חרדל
- במידת הצורך ניתן להוסיף גם: כמון, רוטב טריאקי.
אופן ההכנה:
- מניחים על צלחת את התערובת הכוללת את הביצים, החרדל והמיונז(לא חובה)
- מניחים על צלחת נוספת את פירורי הלחם עם התבלינים.
- טובלים את פילה עוף בתערובת של הביצה ולאחר מכן טובלים בפירורי הלחם ומניחים על תבנית המכוסה בנייר אפיה.
- זמני אפיה:
בנינגה פוד / גריל כ 10 דקות
15 דקות בתנור ב180 מעלות