שניצל אפוי בנינגה 

דגשים:

  • ניתן להכין שניצלים במספר סגנונות השונים זה מזה בתבלון ובכמות השמן.
  • ניתן לרסס בשמן מעל את השניצלים או/ו להוסיף בנוסף מיונז ביתי/רגיל/ מופחת שומן כראות עינכם.
  • ניתן לצפות את השניצלים בפירורי לחם רגילים אבל רצוי בפירורי פנקו.
  • ניתן לתבל עם חרדל /קטשופ/כמון/פפריקה/פלפל שחור כראות עינכם.

חומרים:

  • 12 יחידות פילה עוף- הנתח הטעים והעסיסי ביותר ולכן השמן החסר פחות יורגש.
  • 2 ביצים
  • כף מיונז(לא חובה) או תרסיס על השניצל עצמו
  • כפית חרדל
  • במידת הצורך ניתן להוסיף גם: כמון, רוטב טריאקי.

אופן ההכנה:

  • מניחים על צלחת את התערובת הכוללת את הביצים, החרדל והמיונז(לא חובה)
  • מניחים על צלחת נוספת את פירורי הלחם עם התבלינים.
  • טובלים את פילה עוף בתערובת של הביצה ולאחר מכן טובלים בפירורי הלחם ומניחים על תבנית המכוסה בנייר אפיה.
  • זמני אפיה:

בנינגה פוד / גריל כ 10 דקות

15 דקות בתנור ב180 מעלות

 

 

 

 

דילוג לתוכן