סטייק כרוב
מצרכים ל 6 מנות
- 1 כרוב גדול/בינוני
- 1/2 כוס שמן זית
- מלח הימלאיה גס / מלח גס
הוראות הכנה:
- מחממים תנור ל 150 מעלות
- חותכים את הכרוב לחצי וכל חצי ל 3 פלחים
3.מניחים את פלחי הכרוב על נייר אפייה בתבנית
- זולפים את שמן הזית לתוך ליבת פרחי הכרוב
- מפזרים מלח גס על פי העדפה אישית
- מכניסים לתנור אפיה למשך 40 דקות ללא כיסוי
- הופכים בעדינות את הפלחים ואופים עוד 20 דקות
- לגיוון להוסיף עלי טימין ופלפל אדום וחריף
*ניתן להגיש קר או חם או כתוספת למנה העיקרית
ערכים למתכון:
שומן 114 גרם
חלבון 12 גרם
פחמימות 31 גרם