סטייק כרוב

מצרכים ל 6 מנות

  • 1 כרוב גדול/בינוני
  • 1/2 כוס שמן זית
  • מלח הימלאיה גס / מלח גס

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל 150 מעלות
  2. חותכים את הכרוב לחצי וכל חצי ל 3 פלחים

3.מניחים את פלחי הכרוב על נייר אפייה בתבנית

  1. זולפים את שמן הזית לתוך ליבת פרחי הכרוב
  2. מפזרים מלח גס על פי העדפה אישית
  3. מכניסים לתנור אפיה למשך 40 דקות ללא כיסוי
  4. הופכים בעדינות את הפלחים ואופים עוד 20 דקות
  5. לגיוון להוסיף עלי טימין ופלפל אדום וחריף

*ניתן להגיש קר או חם או כתוספת למנה העיקרית

ערכים למתכון:

שומן 114 גרם

חלבון 12 גרם

פחמימות 31 גרם

 

דילוג לתוכן