בייגלה קטוגני

חומרים ל 8 מנות:

  • גביע קוטג 9%
  • 2 כוסות קמח שקדים
  • כף חומץ תפוחים
  • כפית מלח גס +כפית אורגנו

לציפוי:

  • חלמון ביצה
  • כף שומשום + כף קצח/ קימל

 

אופן ההכנה:

לחמם תנור ל 180 מעלות

לערבב היטב את כל החומרים וליצור 8 בייגלים (או מקלות)

להניח על נייר אפיה

למרוח ביצה על הבייגלה

לפזר שומשום וקמח

לאפות בתנור חם 20 דקות.

ערכים תזונתיים:

215 קלוריות, 3  גרם פחמימה, 3 גרם סיבים, 10 גרם חלבון, 18  גרם שומן.

יחס קטוגני:

שומן: פחמימה –  1:6

 

דילוג לתוכן