אורז כרובית קיטוגני

2.4 יחס קיטו

חומרים:

1 עגבנית שרי

20 גרם פלל אדום

20 גרם פלפל צהובה

2 כפות כוסברה

40 גרם פטריות

2 כפיות Coconut Aminos / רוטב סויה תמרי

1 ביצה טרייה

בצל ירוק 2 גבעולים

כרובית 150 גרם / כרבע כרובית

10 גרם פלפל חריף

45 גרם שמן בקר

הוראות הכנה:

חותכים כרובית לרבעים ומסירים את השורשים של הכרובית ככה שיישארו רק הפרחים

1/4 מהכרובית מכניסים למעבד מוזן ועושים ממנו קמח כרובית במרקם גס

חותכים את הירקות: פלפל אגדם וצהוב כוסברה פטריות בצל ירוק, עגבניית שרי ופלפל חירף.

ממיסים שומן במחבת ומוסיפים פלפל חריף ועגבניות ל 2 דקות

לאחר מכן מוסיפים את הפלפל האדום + הצהוב והפטריות לדקה נוספת

מוסיפים את הכרובית מתבלים ומטגנים ל 5 דקות

מוסיפים רוטב סויה תמרי או רוטב סויה של חברת קוקונט אמינוס ומערבבים דקה

במרכז המחבת מטגנים חביתה ומערביים אותה יחד עם הכרובית, לאחר מכן מוסיפים כוסברה, בצל ירוק מערביים ומורידם מהאש.


							
דילוג לתוכן