פשטידת כרובית ברוקולי ושקדים

מתכון ל 10 מנות (410 קק"ל למנה, יחס קיטו 1.6)

חומרים לתחתית של הפשטידה:

  • 1/3 כוס שקדים פרוסים
  • חצי גביע שמנת של פעם 27%
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • מלח

לערבב ולרפד תבנית ולהכניס את כל יתר החומרים:

חומרים לפשטידה:

  • 1 ביצה
  • 1 גביע קוטג' 9%
  • 30 גרם גבינת פרמז'ן מגורד
  • 40 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
  • 100 גרם פטה 20%
  • חצי כרובית + חצי ברוקולי חלוטים במים רותחים ומסוננים (כ-300 גרם, אפשר גם קפואים) /3 זוקיני מגורדים וסחוטים מנוזלים.
  • תבלינים: פלפל לבן ואורגנו (אפשר להוסיף ירק תבלין כמו בזיליקום)
  • לערבב, להניח מעל הבסיס.
  • לקשט בשומשום שחור.
  • לאפות 40 דקות ב-180 מעלות.

 

 

דילוג לתוכן