פשטידת כרובית ברוקולי ושקדים
מתכון ל 10 מנות (410 קק"ל למנה, יחס קיטו 1.6)
חומרים לתחתית של הפשטידה:
- 1/3 כוס שקדים פרוסים
- חצי גביע שמנת של פעם 27%
- 50 גרם חמאה מומסת
- מלח
לערבב ולרפד תבנית ולהכניס את כל יתר החומרים:
חומרים לפשטידה:
- 1 ביצה
- 1 גביע קוטג' 9%
- 30 גרם גבינת פרמז'ן מגורד
- 40 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
- 100 גרם פטה 20%
- חצי כרובית + חצי ברוקולי חלוטים במים רותחים ומסוננים (כ-300 גרם, אפשר גם קפואים) /3 זוקיני מגורדים וסחוטים מנוזלים.
- תבלינים: פלפל לבן ואורגנו (אפשר להוסיף ירק תבלין כמו בזיליקום)
- לערבב, להניח מעל הבסיס.
- לקשט בשומשום שחור.
- לאפות 40 דקות ב-180 מעלות.