פנקייק מועשר בחלבון
מצרכים:
- 2 ביצים
- 1 אבקת חלבון (רצוי בטעם טבעי – וניל למשל)
- 1 כפית אבקת אפייה
- חצי כוס חלב בכוס חד פעמי
אופן ההכנה
- לוקחים ביצה אחת ומפרידים את החלבון והחלמון. מכניסים לקערה של החלבון( הלבן) וזורקים את הצהוב.
- ביצה שניה מכניסים בשלמותה.
- להכניס את האבקה + אבקת אפיה+ חלב.
- לערבב עד שאין גושים.
- להכניס את הבלילה למחבת עם מעט שמן (אפשרות תרסיס עם שמן טבעי בכלי זכוכית ולא תרסיס קנוי מהסופר המכיל אירוסול).
- להמתין כ 2-3 דקות עד לקבלת בועות ולהפוך את הפנקייק ולאחר מכן להמתין עוד כ 1-2 דקות ולאחר מכן לסיים את הבלילה עם הפנקייק השני.
- תוספות: ניתן לבזוק מעל: בננה חתוכה / אוכמניות/ נוטלה מריחה דקה וכל מה שבא לכם.
ערכים תזונתיים ל2 הפנקייקים – ללא התוספות:
310 קלוריות
38 גרם חלבון תלוי אבקה
4 גרם פחמימה
4.3 גרם שומן