פנקייק מועשר בחלבון

מצרכים:

  • 2 ביצים
  • 1 אבקת חלבון (רצוי בטעם טבעי – וניל למשל)
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • חצי כוס חלב בכוס חד פעמי

אופן ההכנה

  1. לוקחים ביצה אחת ומפרידים את החלבון והחלמון. מכניסים לקערה של החלבון( הלבן) וזורקים את הצהוב.
  2. ביצה שניה מכניסים בשלמותה.
  3. להכניס את האבקה + אבקת אפיה+ חלב.
  4. לערבב עד שאין גושים.
  5. להכניס את הבלילה למחבת עם מעט שמן (אפשרות תרסיס עם שמן טבעי בכלי זכוכית ולא תרסיס קנוי מהסופר המכיל אירוסול).
  6. להמתין כ 2-3 דקות עד לקבלת בועות ולהפוך את הפנקייק ולאחר מכן להמתין עוד כ 1-2 דקות ולאחר מכן לסיים את הבלילה עם הפנקייק השני.
  7. תוספות: ניתן לבזוק מעל: בננה חתוכה / אוכמניות/ נוטלה מריחה דקה וכל מה שבא לכם.

ערכים תזונתיים ל2 הפנקייקים – ללא התוספות:

310 קלוריות

38 גרם חלבון תלוי אבקה

4 גרם פחמימה

4.3 גרם שומן

 

דילוג לתוכן