פנקייק כוסמין מלא

אופציה נהדרת לגיוון ארוחת הערב ולשבור שגרה פעם בשבוע שכן פנקייק כוסמין בהחלט משביע ולא מרעיב כמו הפנקייק מקמח לבן

החומרים הדרושים:

  • 2 ביצים
  • כוס חלב רצוי דל לקטוז הנותן מתיקות נוספת או חלב אחר כמו: סויה, שיבולת שועל
  • 1 כפית שמן קנולה/ שמן קוקוס
  • 1 כוס קמח כוסמין מלא למניעת רעב ממושך
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 שקיות סוכר וניל
  • קינמון
  • אופציות נוספות להעשרה ולשובע: להניח מעל חתיכות תפוח / בננה / אוכמניות /תותים

אופן הכנה:

  • מערבבים את הקמח + הסוכר וניל בקערה אחת ובקערה נפרדת את הביצים, החלב והשמן.
  • לאחר הערבוב מאחדים ויוצרים בלילה אחידה ללא גושים בקערה אחת.
  • מניחים מחבת על להבה בינונית ומשמנים מעט או מרססים את המחבת ומוזגים כף מהבלילה וכאשר נוצרות בועות הופכים לעוד 1-2 דקות
  • לאחר מכן מעבירם לצלחת ומזלפים מעט חמאת שקדים / מסיבת אגוזים / שוקולד / חבלה / סילאן ללא סוכר / דבש

ניתן לשמור במקרר ל כ 3 ימים

בתאבון

דילוג לתוכן