מוסקה צמחונית קטוגנית

מתכון צמחוני דל פחמימה / קטוגני עם יחס קיטו 1

המרכיבים ל 8 מנות: כל מנה 162 קק"ל

למלית:

  • חבילת טופו טבעי (300 גרם) מגורד בפומפיה
  • בצל בינוני קצוץ דק
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות שמן זית
  • עגבניה מרוסקת
  • תבלינים- מלח, פלפל, צ'ילי

לרביכה:

  • 1/4 כוס קרם קוקוס או שמנת להקצפה
  • 1/2 כוס מים
  • 2 כפות קמח שקדים
  • מלח, פלפל
  • 2 ביצים
  • לקישוט:
  • 50 גרם קשקבל מגורד/ בגרסה הקטוגנית

אופן ההכנה:

מניחים את החציל על נייר אפייה בתבנית,

להזליף כף שמן זית ולפזר מלח גס

אופים ב-180 עד להזהבה

בינתיים מטגנים בשמן הזית את הבצל והשום, מתבלים, מוסיפים את הטופו וממשיכים לטגן, מוסיפים את העגבנייה, טועמים ומשפרים תיבול

מסדרים בתבנית מלבנית את החצילים, מעליהם מניחים ת הטופו

מחממים את קרם הקוקוס עם המים וקמח השקדים עד להסמכה קלה

טורפים לתוכם את הביצים ושופכים את הרביכה מעל הטופו

מפזרים קשקבל מגורד מעל

אופים כ-20-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות

אפשר לאכול עם סלט ירוק+ גביע קוטג' בקטנה 9% כדי להנות מארוחה חלבונית.

 

כל מנה: 160 קלוריות, 4 גרם פחמימות, 2 גרם סיבים,12  גרם שומן ו-10 גרם חלבון

יחס קיטו : 1.0

דילוג לתוכן