מוסקה צמחונית קטוגנית
מתכון צמחוני דל פחמימה / קטוגני עם יחס קיטו 1
המרכיבים ל 8 מנות: כל מנה 162 קק"ל
למלית:
- חבילת טופו טבעי (300 גרם) מגורד בפומפיה
- בצל בינוני קצוץ דק
- 2 שיני שום קצוצות
- 2 כפות שמן זית
- עגבניה מרוסקת
- תבלינים- מלח, פלפל, צ'ילי
לרביכה:
- 1/4 כוס קרם קוקוס או שמנת להקצפה
- 1/2 כוס מים
- 2 כפות קמח שקדים
- מלח, פלפל
- 2 ביצים
- לקישוט:
- 50 גרם קשקבל מגורד/ בגרסה הקטוגנית
אופן ההכנה:
מניחים את החציל על נייר אפייה בתבנית,
להזליף כף שמן זית ולפזר מלח גס
אופים ב-180 עד להזהבה
בינתיים מטגנים בשמן הזית את הבצל והשום, מתבלים, מוסיפים את הטופו וממשיכים לטגן, מוסיפים את העגבנייה, טועמים ומשפרים תיבול
מסדרים בתבנית מלבנית את החצילים, מעליהם מניחים ת הטופו
מחממים את קרם הקוקוס עם המים וקמח השקדים עד להסמכה קלה
טורפים לתוכם את הביצים ושופכים את הרביכה מעל הטופו
מפזרים קשקבל מגורד מעל
אופים כ-20-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
אפשר לאכול עם סלט ירוק+ גביע קוטג' בקטנה 9% כדי להנות מארוחה חלבונית.
כל מנה: 160 קלוריות, 4 גרם פחמימות, 2 גרם סיבים,12 גרם שומן ו-10 גרם חלבון
יחס קיטו : 1.0