לחם שקדים קטוגני

מצרכים:

6 ביצים L  מופרדות

2 שקיות אבקה אפיה

150 גרם שקדים

1 כפית מלח

רבע כפית חומץ תפוחים

5 גרם חמאה רכה אפשר להמיר בשמן קטוגני/ שמן אחר

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות

בקערת המיקסר/בלנדר מקציפים את החלבונים והחומץ למרנג יציב.

מוציאים קצת יותר מחצי מהחלבונים המוקצפים לקערה נפרדת.

מוסיפים למרנג שבקערת המיקסר חלמונים, קמח שקדים, אבקת אפיה ומלח.

מקציפים לאיחוד.

מוסיפים חמאה וממשיכים להקציף עוד דקה.

כשהמסה אחידה מוסיפים מחצית מכמות המרנג שהוצאנו החוצה ומערבבים.

מוסיפים את החצי הנותר ושוב מערבבים

מעבירים לאינגליש קייק ואופים 35 דקות או 30 דקות בנינגה פודי על מצב BAKE

דילוג לתוכן