חטיפי קוטג

מצרכים:

  • 200 גרם קמח שקדים -2 כוסות קמח . ניתן להשתמש בעוד חצי כוס קנח ליצירת תערובת אחידה יותר במידת הצורך.
  • 10 גרם אבקת אפיה
    • 1/2 כפית מלח
    • 1 ביצה
    • 1/4 כוס שמן זית
    • 1 קופסה קוטג 9% או 12%
    • 2 כפיות חומץ תפוחים (לא חובה)
    • 1 חלמון + 1 כף מים למריחה

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל 180 מעלות
  • מערבבים את כל החומרים למעט החלמון- יוצרים בצק אחיד ואם יש צורך ניתן להוסיף עד חצי כוס קמח שקדים כדי ליצור תערובת.
  • יוצרים כדורי קוטג בקוטר של כ 3-4 ס"מ ומניחים על נייר אפיה בתבנית תנור
  • מברישים את החלק העליון של כדורי הקוטג עם החלמון והמים.
  • מחממים בתנור למשך כ 20 דקות עד להזהבה.
דילוג לתוכן