מה תקבלו בסדנה?

כלים יישומיים לתהליך אפקטיבי

הקניית הרגלים לתזונה קטוגנית

שינוי דפוסי חשיבה

שיטות שונות
לתזונה קטוגנית

העלאת המודעות לאורח חיים בריא

כל זה נעשה באמצעות

אז איך זה עובד?

8 מפגשים קבוצתיים ZOOM LIVE אורך כל מפגש שעה וחצי

זמינות מלאה לכל שאלה ועניין במהלך הסדנה

מתן ידע פיזיולוגי מדעי

מה עוד תקבלו?

1

2 ייעוציים אישיים עם עדי
להתאמות ודיוק התהליך

בשווי: 800 ₪

2

חוברת הסדנה – לחזרה והטמעה
של כל השיטות והטיפים

בשווי: 150 ₪

3

הסדנה מוקלטת – גישה לכל המפגשים,
שיהיו זמינים לכם תמיד.

בשווי: 350 ₪

כל זה בעלות של:
1,150₪ במקום 1,950

ב 115 ₪ *10 תשלומים
*ל 20 הנרשמים הראשונים

כן! אני בעניין קיטו

מלא את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

    לקוחות ממליצים

    קצת עליי

    עדי מגד, דיאטן קליני B.Sc
    מומחה לתזוזה קטוגנית

    תזונאי קליני וספורט, מתמחה בתזונה לספורטאים, תזונה קטוגנית, צום לסירוגין, סוכרת, ועיכול. מייעץ לקיטו, מתאמנים, לירידה במשקל ולכל מי שרוצה להטיב עם בריאותו.
    בוגר החוג למדעי התזונה במכללת תל חי ומוסמך כתזונאי ספורט מטעם מכללת וינגייט משנת 2006 בעל קליניקה פרטית, מרצה ומנחה לציבור הפרטי ולחברות וארגונים.

    אני מאמין:

    התאמה אישית לכל מטופל בהקשר של מוטיבציה ומסוגלות ,סדר היום ומצב רפואי תוך תיאום ציפיות והנאה מהתהליך.

    Image Icon

    אודות עדי מגד

    כל זה בעלות של:
    1,150₪ במקום 1,950

    ב 115 ₪ *10 תשלומים
    *ל 20 הנרשמים הראשונים

    כן! אני בעניין קיטו

    מלא את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

      סילבוס הסדנה

      12

      מפגש רביעי

      • פיזיולוגיה ובקרת משקל
      • אירועים, חגים וסופשים
      • אכילה רגשית וחברתית
      4

      מפגש שלישי

      • צום לסירוגין – סוגי הצום השונים
      • צום לסירוגין – איך לעשות את זה נכון
      • איזון מנגנון רעב שובע
      9

      מפגש שני

      • יתרונות לצד חסרונות
      • תופעות לוואי וכיצד מטפלים בהן
      • שיטות בישול שונות
      1

      מפגש ראשון

      • תזונה קטוגנית – איך מתחילים?
      • תיאום ציפיות
      • שיטות שונות של תזונה קיטוגנית
      • מה זה יחס קיטו וכיצד נאזן אותו
      6

      מפגש שמיני

      • תיאום ציפיות יעדים ומטרות להמשך
      • מוטיבציה ומסוגלות
      • דפוסי חשיבה
      • סיכום
      13

      מפגש שביעי

      • תזונת ספורט ותזונה קטוגנית – הילכו יחדיו
      • חידושים מדעיים על תזונת ספורט ופעילות גופנית
      • מיקסום ביצועים בזמן ביצוע תזונה קיטוגנית
      5

      מפגש שישי

      • שומנים בריאים ומזיקים במזון
      • כולסטרול – בריא או מזיק?
      • בדיקות דם וסימון תזונתי לשומנים בדם
      • מעגל השינוי
      3

      מפגש חמישי

      • קריאת תוויות מזון – ממה להיזהר
      • מזון אולטרה מעובד
      • מיקרוביום – כיצד נשפר את חיידקי המעיים בגוף?
      • ירקות כבושים -שימוש ודרכי הכנה
      1

      מפגש ראשון

      • תזונה קיטוגנית – איך מתחילים?
      • תיאום ציפיות
      • שיטות שונות של תזונה קטוגנית
      • מה זה יחס קיטו וכיצד נאזן אותו
      9

      מפגש שני

      • יתרונות לצד חסרונות
      • תופעות לוואי וכיצד מטפלים בהן
      • שיטות בישול שונות
      4

      מפגש שלישי

      • צום לסירוגין – סוגי הצום השונים
      • צום לסירוגין – איך לעשות את זה נכון
      • איזון מנגנון רעב שובע
      12

      מפגש רביעי

      • פיזיולוגיה ובקרת משקל
      • אירועים, חגים וסופשים
      • אכילה רגשית וחברתית
      3

      מפגש חמישי

      • קריאת תוויות מזון – ממה להיזהר
      • מזון אולטרה מעובד
      • מיקרוביום – כיצד נשפר את חיידקי המעיים בגוף?
      • ירקות כבושים -שימוש ודרכי הכנה
      5

      מפגש שישי

      • שומנים בריאים ומזיקים במזון
      • כולסטרול – בריא או מזיק?
      • בדיקות דם וסימון תזונתי לשומנים בדם
      • מעגל השינוי
      13

      מפגש שביעי

      • תזונת ספורט ותזונה קטוגנית – הילכו יחדיו
      • חידושים מדעיים על תזונת ספורט ופעילות גופנית
      • מיקסום ביצועים בזמן ביצוע תזונה קיטוגנית
      6

      מפגש שמיני

      • תיאום ציפיות יעדים ומטרות להמשך
      • מוטיבציה ומסוגלות
      • דפוסי חשיבה
      • סיכום
      דילוג לתוכן