לחם שקדים קטוגני

מצרכים:

  • 6 ביצים L  מופרדות
  • 2 שקיות אבקה אפיה
  • 150 גרם שקדים
  • 1 כפית מלח
  • רבע כפית חומץ תפוחים
  • 5 גרם חמאה רכה אפשר להמיר בשמן קטוגני

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל 180 מעלות
  • בעקרת המיקסר מקציפים את החלבונים והחומץ למרנג יציב.
  • מוציאים קצת יותר מחצי החלבונים המוקצפים לקרעה נפרדת.
  • מוסיפים למרנג שבקערת המיקסר חלמונים, קמח שקדים, אבקת אפיה ומלח.
  • מקציפים לאיחוד.
  • מוסיפים חמאה וממשיכים להקציף עוד דקה.
  • כשהמסה אחידה מוסיפים מחצית מכמות המרנג שהוצאנו החוצה ומקפלים בעדינות.
  • מוסיפים את החצי הנותר ושוב מקפלים.
  • מעבירים לאינגליש קייק ואופים 35 דקות או 30 דקות בנינגה פודי על מצב BAKE
דילוג לתוכן